Koncert charytatywny dla Łukasza

Witam

W sobotę 04.02.2012 r. w CK Kłobuk w Mikołajkach odbył się koncert charytatywny na dla Łukasza. Wystąpiły następujące zespoły:

Chameleon, Make Progress, Fire Garden, Sanglasy, Highlight, Ahmada, L.O.L.A., Ania Karwan z zespołem TAXI

Byłem zaskoczony tym ile osób przybyło.

Wszystkie miejsca siedzące były zajęte, a pozostałe osoby stały. W ww. koncercie uczestniczył również Andrzej Rejrat wraz z synem Adamem. W trakcie koncertu odbywały się liczne licytacje. Jednym z przedmiotów były loty Andrzeja. Jeden z nich został wylicytowany za 110 zł. Pozostałe, również Wojtka, będą licytowane na pozostałych spotkaniach. Najbliższa kolejna zbiórka pieniędzy odbędzie się w dniu 12.02.2012 r. w trakcie meczu w Mikołajkach z okazji zakończenia sezonu piłki halowej. Oprócz koncertu odbył się również pokaz dzieci ze szkółki sztuk walki. Każda osoba mogła skosztować małe co nieco w postaci kawy, herbaty i ciast. Losowano nagrody dla osób, które przy wejściu pobrały bilet, na którym był numer. Nic dodać nic ująć koncert był bardzo ciekawy. Muzola była interesująca i bardzo dobrze się bawiłem. Dzięki Andrzej za przybycie wraz z synem. Innym również dziękuję mimo tego, że nie mogli przybyć, za pomoc w postaci wpłat kasy na rzecz Łukasza. Poniżej zamieszczam link do zdjęć z ww. imprezy.

Film z koncertu:

Pozdrawiam